Det er med glede Mjolner Shipping og MID-SHIP Capital kunngjør opprettelsen av et felleskontrollert selskap, Mjolner Solutions. Alliansen fører sammen to ledende navn i den maritime industrien med betydelig erfaring innen global finans og drift av o

0
1

Kevin M. Wise, Mjolners president og administrerende direktør, sier: «Mjolner ser med spenning på de nye tjenestene selskapet kan levere via Mjolner Solutions-plattformen. Dette har vært et mål for oss siden selskapet ble opprettet, og vi er glade for å inngå partnerskap med MID-SHIP Capital. Fondet vil utfylle våre eksisterende kommersielle ledelse- og samkjøringsaktiviteter.»

Dean Fezza, administrerende direktør i MID-SHIP, sier: «Vi tror at dagens miljø gir investorer en attraktiv mulighet til å dra økonomisk nytte av de iboende svingningene i markedet for råoljetankere. Vi er glade for å inngå partnerskap med Mjølner, et selskap med en sterk kommersiell ledelsesplattform og gode resultater å vise til når det gjelder å levere avkastning for sine interessenter.»

Om Mjolner Shipping

Mjolner Shipping er en maritim kapitalforvalter som tilbyr nøkkelferdige kommersielle løsninger til eiere, investorer, raffinerier og forhandlere over hele verden. Mjolners hovedfokus er å generere førsteklasses avkastning til sine kunder ved å implementere handelsstrategier rettet mot å optimalisere utnyttelsen av eiendelen(e). Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: www.mjolnershipping.com

Om MID-SHIP Capital

MID-SHIP Capital leverer hoved- og investeringstjenester til energi-, råvare- og transportsektoren. Ved å utnytte de bransjeledende tjenesteegenskapene til MID-SHIP Group leverer MID-SHIP Capitals team av finansfagfolk kapitalløsninger som er basert på dyp kunnskap om kompleksiteten i globale forsyningskjeder. Investeringsbanktjenester tilbys gjennom MID-SHIP Securities LLC, et heleid datterselskap av MID-SHIP Capital. MID-SHIP Securities er en lisensiert megler-forhandler som er registrert hos U.S. Securities and Exchange Commission, medlem av SIPC (www.sipc.org) og FINRA (www.finra.org). Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: www.midshipcapital.com

KONTAKTER:
Mjolner Solutions LLC 
15 Exchange Place, Suite 1115
Jersey City, NJ 07302 
Tel. +1-201-369-7500
E-post: [email protected]  

KILDE Mjolner Shipping

Relaterte lenker

http://mjolnershipping.com

Powered by WPeMatico