Sanya Celebration besöker Danmark, sagornas hemland

0
2

Eventet satte fokus på att beskriva vad Sanya som stad har att erbjuda och vilka upplevelser som väntar för dess besökare. Man framhävde Sanyas breda och lockande utbud av turistattraktioner, såsom sevärdheter, avslappnande semesterorter, det stora utbudet av vattensporter, golfbanor, traditionell kinesisk fysioterapi och anläggningar som specialiserar sig på MICE-event (Meeting, Incentive, Convention, Exhibition) samt aktiviteter för hela familjen. Naturligtvis finns det också utmärkta boendemöjligheter för semester-, affärs- och bröllopsresor. Två unika egenskaper i Sanya är de tropiska regnskogarna och de exklusiva anläggningar som byggts upp för att öka intresset för marinbiologi. Eventet väntas locka fler resenärer från Danmark och andra länder i norra Europa att välja Sanya som sitt nästa resmål.

Fu Junli, Honorary President för Sanya People’s Association for Friendship with Foreign Countries, höll en presentation för de danska eventdeltagarna om det breda utbudet av aktiviteter i Sanya, till exempel kryssningar och segling, sightseeing via flygplan på låg höjd, taxfree-shopping, hälsoresor och utflykter med fokus på att lära känna världens många olika kulturer. Fu Junli uppmuntrade dessutom alla deltagare att besöka Sanya för avkoppling eller för att utforska nya affärsmöjligheter.

Jasper Schou träffade i egenskap av Köpenhamns kommunstyrelserepresentant Sanya-delegationen och hälsade dem hjärtligt välkomna. Sanyas soliga klimat och tropiska blåa vågor mot vackra, vita stränder förväntas locka fler danska besökare i framtiden.

Rito Nielson berättade att eventets lokala deltagare var mäkta imponerade av framträdandena av Sanyas fantastiska folkdansare, det unika ljudet av näsflöjten och Lifolkets traditionella lövvissling. Efter att ha fått veta mer om Sanyas exotiska klimat och breda turismutbud var det många av de danska deltagarna som uttryckte att de definitivt skulle kunna tänka sig att besöka Sanya i framtiden.

Sång- och dansuppträdandet, turismvideon, utställningen om lokalt hantverk och kultur och presentationen om vad resmålet har att erbjuda för bröllopsresenärer lockade stor publik. Alla deltagare fick veta mer om denna fantastiskt vackra kuststads framträdande romantiska prägel. Sanya har arrangerat finalen av den internationella skönhetstävlingen Miss World hela sex gånger och alla verkar eniga om att Sanyas vackra miljö är den perfekta platsen för en sådan tävling eftersom den även i år kommer att hållas där. Sanya har ett brett utbud för par på bröllopsresa och har under de senaste åren satsat stort på att ytterligare utöka sitt utbud med olika resepaket och tjänster för nygifta, vilket har lett till en snabb ökning av den lokala bröllopsresemarknaden. Preliminär information från myndigheterna visar att under 2016 var det cirka 300 000 par som använde sig av stadens bröllopsfototjänster och fler än 10 000 par valde Sanya som resmål för sin bröllopsresa. Sanya håller snabbt på att bli ett mycket populärt resmål för bröllop och bröllopsresor.

Under 2017 Sanya Celebration hölls också ett PR-möte för att ge skandinaviska resebyråer en illustrerad presentation om Sanyas tropiska turismutbud som omfattar en rad välkända kinesiska och internationella hotellkedjor med olika unika orientaliska teman och inriktningar. Det finns en rad olika resepaket som riktar in sig mot till exempel familjer, nygifta, golffantaster och vattensportsentusiaster. För närvarande finns det flygresor till och från Sanya från 20 internationella flygplatser och staden kan erbjuda över 40 internationella hotellkedjor. Från 26 länder, inklusive Danmark går det nu att resa utan visum till Sanya och turistanläggningarna, till exempel hotell, sevärdheter, guidade turer, restauranger, shoppingcenter och samhällsservice har alla uppgraderats och utökats för att uppfylla behov och förväntningar hos resenärer från hela världen. Sanyas turistguider har också genomgått omfattande utbildning för att utöka sina engelskakunskaper för att underlätta kommunikationen med internationella besökare så att de lättare kan ta sig runt i Sanya och njuta av alla utmärkta resetjänster. Genom utvecklingen av nya turistattraktioner, såsom kryssningar, segling, sightseeing via flygplan på låg höjd, taxfree-shopping, hälsoresor och utflykter med fokus på att lära känna världens många olika kulturer når Sanya ständigt ut till allt fler internationella turister som ett lockande resmål.

De danska resebyråer som deltog vid mötet var glada att få veta mer om Sanya, eftersom det är ett resmål på internationell frammarsch på grund av sina många fördelar. Eventet förväntas leda till ett ökat, ömsesidigt lönsamt, turismsamarbete mellan Danmark och Sanya.

Adris Ahmad, chef på Express Travel sa: “Jag är glad att jag fick chans att veta mer om Sanyas fantastiska fördelar. Utifrån det jag har sett kan detta resmål både uppfylla och överträffa förväntningarna från många olika turistkategorier, med sin vackra tropiska miljö med sol, bad och underbara stränder i kombination med praktiska och bekväma turistanläggningar. Jag är övertygad om att det här kommer att bli ett starkt nytt resmål i utbudet hos resebyråer över hela norra Europa. Vi ser fram emot fortsatt samarbete med den öppna och välkomnande kuststaden Sanya.”

Sanya Celebration har redan besökt Bangkok i Thailand, Kuala Lumpur i Malaysia, Jakarta i Indonesien, Alma-Ata i Kazakstan, Moskva i Ryssland, London i Storbritannien och Frankfurt i Tyskland och nu senast alltså Köpenhamn. Sanyas myndigheter meddelar att eventet framöver kommer att besöka bland annat Sverige, samt andra länder med stor turism till Sanya. Vid varje stopp planeras PR-event för att öka medvetenheten och stärka Sanyas goda rykte på de internationella turismmarknaderna.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/562837/Beautiful_Sanya_Romantic_Paradise.jpg  
Foto – https://mma.prnewswire.com/media/562838/Fu_Junli.jpg  
Foto – https://mma.prnewswire.com/media/562840/Rito_Nielson.jpg  
Foto – https://mma.prnewswire.com/media/562841/Sanya_crafts.jpg  
Foto – https://mma.prnewswire.com/media/562843/Sanya_local_specialty_products.jpg  
Foto – https://mma.prnewswire.com/media/562845/Sanya_Celebration_promotional_meeting.jpg  
Foto – https://mma.prnewswire.com/media/562846/Sanya_themed_gifts.jpg  
Foto – https://mma.prnewswire.com/media/562847/Group_photo_of_attendees.jpg  

SOURCE Sanya Municipal Government

Powered by WPeMatico